Home     |     Foto Gallerij     |     Eigen Fabriek     |     Info     |     Contacteer Ons


Catalogus » Luchtzuivering
.................................................................................................................................................................................................................................

Luchtzuivering (Schelp)
Schitterende Revitalisor in schelp uitvoering, ideaal in de woonkamer, tuinkamer of slaapkamer, maar misstaat allerminst op kantoor, rookruimte of werkkamer, robuuste maar verfijnde uitvoering voor jarenlang plezier en een pronkstuk van een aanwinst dat zijn plaats in het interieur snel zal vinden.
Door het speciale productieprocťdť heeft elke schelp zijn eigen unieke natuurlijke kenmerken
Een revitalisor is een totaal luchtbehandelingsysteem dat gebruik maakt van de natuurlijke schoonmaakkracht van water en natuurlijke Bio5eô plantaardige en essentiŽle oliŽn en extracten. Het zuivert, reinigt, bevochtigd, ioniseert , ontgeurt en bied een natuurlijk aromatherapie effect en dit alles op hetzelfde moment.

Geen enkel ander luchtzuivering toestel op de huidige markt is in staat dit te evenaren!

Een revitalisor gebruikt enkel de natuurlijke kracht van water en botanische Bio5eô extracten om een schurend effect te creŽren.
Deze technologie verwijderd geuren, tabaksrook, bacteriŽn, schimmels en andere vervuilers terwijl hij een natuurlijke en weldadige geur verspreid.
Te gelijkertijd is hij uw lucht aan het bevochtigen en aan het ioniseren voor een maximale dosis leefcomfort
En het resultaat, een merkbare schonere en frissere lucht binnen minuten nadat u de revitalisor hebt aangezet.
Prijs: Ä Op aanvraag

Geintresseerd? Contacteer ons nu.© 2003 - 2010 Web4life BVBA. Alle rechten voorbehouden.