Home     |     Foto Gallerij     |     Eigen Fabriek     |     Info     |     Contacteer Ons

 

Eigen fabriek
...........................................................................................................................................................


Al onze bamboemeubelen komen uit onze eigen fabriek in indonesië en worden zeer streng op kwaliteit en afwerking gecontroleerd. Wij maken ook meubelen op maat en naar uw model en leveren steeds aan de beste prijzen en voorwaarden.


Bamboe heeft in tegenstelling tot de thans nog veelvoudig toegepaste hardhoutsoorten een relatief korte groeiperiode. Een bamboescheut is volgroeid na vijf jaar. De stam wordt dan gekapt, maar de stronk blijft in de grond zitten. Van daaruit lopen nieuwe scheuten uit die dan vijf jaar later weer worden geoogst. Dankzij deze snelle groei nemen de bamboe plantages en natuurlijke bamboebossen niet in omvang af. Tropisch hardhout daarentegen wordt na een groei van tientallen jaren eenmalig gekapt. Het gevolg hiervan is dat de regenwouden is schrikbarend tempo verdwijnen.© 2003 - 2010 Web4life BVBA. Alle rechten voorbehouden.